Γενικά Ελλάδα

Θρίλερ στα Κάτω Πατήσια με συμμορία ανηλίκων που λήστευε μαθητές γυμνασίου και όχι μόνο

ΕλλάδαΕίχαν μετατραπεί σε εφιάλτη για τους συνομιλήκους τους, στα Κάτω Πατήσια. Ένας 13χρονος και ένας 14χρονος αλβανικής καταγωγής, ήταν οι αρχηγοί πολυμελούς συμμορίας ανηλίκων 10-15 ατόμων , οι οποίοι απογευματινές και βραδινές ώρες έστηναν καρτέρι σε  ήσυχα στενά της περιοχής και έκαναν επιθεσεις σε μαθητές γυμνασίων και λυκείων, που εκείνη την ώρα επέστρεφαν από το φροντιστήριο.

Η συμμορία των “άγουρων ληστών” δρούσε τους τελευταίους μήνες στο κέντρο της Αθήνας, και θύματά τους είχαν πέσει δεκάδες ανυποψίαστοι ανήλικοι, που αναγκάζονταν να δώσουν τα κινητά και τα χρήματα που είχαν πάνω τους , για να γλυτώσουν τα χειρότερα.

Οι δύο ανήλικοι Αλβανοί ήταν και αρχηγοί της συμμορίας , φροντίζοντας παράλληλα να στρατολογούν νέα μέλη, αλλάζοντας συχνά τα μέλη των ομάδων που συμμετείχαν στις επιθέσεις κατά των συνομιλήκων τους.

Αφού τους εγκλώβιζαν, τους προπηλάκιζαν και με τη χρήση σωματικής βίας τους λήστευαν.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αττικής κατάφεραν να εντοπίσουν τα δύο αρχηγικά μέλη της συμμορίας μετά από καταγγελίες γονιών παιδιών, που είχαν πέσει θύματα ληστείας της συγκεκριμένης συμμορίας.

Μέχρι στιγμής έχουν  εξιχνιαστεί 14 περιπτώσεις ληστειών, σε βάρος ανηλίκων.

Μάλιστα κάποια από τα παιδιά  κατάφεραν να αναγνωρίσουν τον 13χρονο και 14χρονο , ως δύο  δράστες των επιθέσεω που δέχθηκαν.


Αφήστε ένα σχόλιο