Γενικά Ελλάδα

Το απαγορευμένο βίντεο – ΓΡΟΘΙΑ της Μαλβίνας για τον Σημίτη και τα Ίμια!

Ελλάδαsimitis

Ένα βίντεο που κανένα κανάλι δεν θέλει να παρακολουθεί ο ελληνικός λαός γιατί αποτελεί το απόλυτο ξεγύμνωμα της εθνικής προδοσίας του Σημίτη στη μαύρη για το έθνος νύχτα των Ιμίων.

Ένα βίντεο που όλοι οι Έλληνες πρέπει να βλέπουμε καθημερινά, για να μην ξεχάσουμε ποτέ ποιοι πρόδωσαν την πατρίδα και τα παλικάρια μας που έχασαν τη ζωή τους υπερασπιζόμενοι τη σημαία και τα εδάφη μας, για να έρθουν οι δοσίλογοι πολιτικοί και να ξεπουλήσουν τα πάντα. Σημαία, πατρίδα, θρησκεία, οικογένεια.

Η αείμνηστη Μαλβίνα Κάραλη και τα λεγόμενά της δεν θα είχαν σήμερα καμία θέση στην ελληνική τηλεόραση των νταβατζήδων της διαπλοκής, που ενδιαφέρονται και αυτοί με τη σειρά τους για όλα τα παραπάνω.

Την εκτέλεση των αξιών του έθνους και την εξαέρωσή τους, για να πασάρουν καθημερινά στο λαό τους φελλούς της show biz που… επιπλέουν μέχρι να τους ξεβράσει
το ίδιο το σύστημα που τους συντηρεί εις βάρος της πραγματικής ενημέρωσης που μάταια εδώ και χρόνια αναζητούν οι πολίτες αυτής της χώρας από τα κανάλια της διαπλοκής.

Όσο, λοιπόν, κι αν προσπαθούν τα Ίμια δεν πρόκειται να τα ξεχάσουμε. Τους δοσίλογους πολιτικούς, αυτούς που ξεπούλησαν και εξακολουθούν να ξεπουλάνε την πατρίδα και το μέλλον των παιδιών μας θα τους έχουμε πάντα στην πρώτη γραμμή!

Δείτε το προφητικό και συνάμα απαγορευμένο βίντεο της Μαλβίνας Κάραλη για τον Σημίτη και τα Ίμια.