Γενικά Ελλάδα

Τώρα ΑΓΡΙΟΣ ξυλοδαρμός | Αιμόφυρτος ΓΝΩΣΤΟΣ βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ…

Ελλάδα«Με χτύπησαν και με απείλησαν για να μην μιλάω. Γύρισα στο σπίτι αιμόφυρτος.»

Στην καταγγελία ότι άγνωστοι τον χτύπησαν και τον απείλησαν προχώρησε ο πρώην βουλευτής του Σύριζα.

«Παρόλο που δεν έπρεπε να βγω σε εσάς, προχθές, Τετάρτη, με χτύπησαν δύο και μου είπαν να μην ξαναβγώ και να μην χτυπήσω πάλι την κυβέρνηση».

«Την Τετάρτη το βράδυ μου επιτέθηκαν δύο μπρατσωμένα παλικάρια και αφού με εξύβρισαν, μου είπαν να μην ξαναβγώ στον Παπαδάκη και να μην κάνω κριτική στην κυβέρνηση. Ενημέρωσα χθες τον αξιότιμο κ.Πρωθυπουργό ότι δέχομαι απειλές για αυτά που υποστηρίζω», είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε:

Ο πρώην βουλευτής του Σύριζα . κ. Αλέξης Μητρόπουλος και νύν πρόεδρος της Ένωσης για την Υπεράσπιση της Εργασίας και του Κοινωνικού Κράτους, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη, ανέφερε ότι το βράδυ της Τετάρτης άγνωστοι του επιτέθηκαν απειλώντας τον να σταματήσει τις εμφανίσεις στη συγκεκριμένη εκπομπή, και γενικότερα να μην τοποθετείται εναντίον της κυβέρνησης.

Ενημέρωσε για το περιστατικό και τον πρωθυπουργό.

550_334_523952«Μέσω δύο υπουργών ενημέρωσα τον Πρωθυπουργό για την επίθεση που δέχτηκα το βράδυ της Τετάρτης. Όσο είμαι όρθιος θα συνεχίσω. Δεν έχω δειλιάσει παρά μια φορά όταν γύρισα στο σπίτι αιμόφυρτος και είπα σε τηλεοπτική εκπομπή πριν από κάποιους μήνες ότι κινδυνεύω να φτάσω σε μια απονενοημένη απόφαση.

Καλώ τον κ. Πρωθυπουργό να με αφήσει ελεύθερο. Είναι όλοι οι Έλληνες πολίτες κοντά στους δανειολήπτες, τους συνταξιούχους και στους νέους που φεύγουν»…

Δείτε στο βίντεο όσα δήλωσε: