Γενικά Ελλάδα

ΤΩΡΑ ΚΑΙΓΕΤΑΙ Η ΑΘΗΝΑ | ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΚΑΤΟΙΚΟΙ !! Εικόνες σοκ…

Ελλάδα


Μέσα τα πίνουν με τον Ομπάμα και έξω βάζουν μπουρλότο…

Σε εξέλιξη σοβαρά επεισόδια στην Αθήνα κατά τη διάρκεια του επίσημου δείπνου προς τιμήν του Ομπάμα.

Σε πεδίο μάχης έχει μετατραπεί το κέντρο της Αθήνας και ειδικότερα η περιοχή γύρω

από το Πολυτεχνείο, καθώς μετά τη διαδήλωση κατά της επίσκεψης του Μπαράκ Ομπάμα στην Αθήνα, μία ομάδα περίπου 150 ατόμων που ανήκουν στον αντιεξουσιαστικό χώρο, αποσπάστηκε και κινήθηκε προς τα Εξάρχεια, ενώ άλλη ομάδα κατευθύνθηκε προς το Πολυτεχνείο, βάζοντας φωτιές στην Πανεπιστημίου και τη Σταδίου, ενώ έστησαν οδοφράγματα στη Στουρνάρη.

 

Η αστυνομία απάντησε με την εκτόξευση δακρυγόνων και χημικών, ενώ οι αντιεξουσιαστές είχαν συγκεντρωθεί στον πεζόδρομο της Τοσίτσας και εκτόξευαν βόμβες μολότοφ και άλλα αντικείμενα.

Μία ομάδα κατάφερε να εισέλθει εντός του χώρου του Πολυτεχνείου, εκτοξεύοντας βόμβες μολότοφ και πέτρες προς τους αστυνομικούς, οι οποίοι έχουν περικυκλώσει την περιοχή. Η ένταση είναι μεγάλη σε όλους τους γύρω δρόμους, ενώ έχει αποκλειστεί η διέλευση των πολιτών από και προς το σημείο.

 

Οι συγκρούσεις μεταξύ αστυνομίας και αντιεξουσιαστών συνεχίζονται, ενώ είναι κλειστή η Πατησίων μέχρι την Ομόνοια, καθώς και οι κάθετοι οδοί στην περιοχή γύρω από το Πολυτεχνείο.

Τι προηγήθηκε;;

Μέσω της Πανεπιστημίου τα μέλη του ΚΚΕ που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του ΠΑΜΕ

950ξεκίνησαν πορεία από την Ομόνοια με τελικό προορισμό την αμερικανική πρεσβεία. Αυτή την ώρα, όμως, δεύτερη πορεία, αριστεριστών και αντιεξουσιαστών πορεύεται προς το Σύνταγμα μέσω της Σταδίου…

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ: