Γενικά Ελλάδα

Τώρα ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ-ΣΟΚ του Σάκη Αρναούτογλου: «Αυτά μας ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ μέσα στο Σεπτέμβρη»

Ελλάδα4

Πολλοί ήταν οι φίλοι και οι φίλες που μου ζήτησαν να βγάλω την αναλογική μου πρόγνωση για τον μήνα Σεπτέμβριο.

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΑΥΤΟΥΣΙΑ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ

Δυστυχώς δεν μπόρεσα να την ολοκληρώσω έγκαιρα όμως μια γεύση από αυτή σας δίνω για τις τελευταίες ημέρες του Σεπτέμβρη καθώς εντύπωση μου έκανε ότι η αναλογική εκτίμηση (όχι πρόβλεψη) θέλει τον Σεπτέμβρη να βγαίνει και να μπαίνει ο Οκτώβρης στην περιοχή μας με ανομβρία, αρκετά υψηλές θερμοκρασίες για την εποχή κάτι δηλαδή σαν φθινοπωρινό καύσωνα!

Κι όλα αυτά γιατί η αναλογική πρόγνωση θέλει αλλαγή της διάταξης των συστημάτων προς τα τέλη του μήνα, σχηματισμό ενός εκτεταμένου αντικυκλώνα στη Μεσόγειο (Υ) ο οποίος, αν σχηματιστεί, κινούμενος προς την περιοχή μας θα πρέπει να μας μεταφέρει πολύ θερμές αέριες μάζες από την βόρεια Αφρική και φυσικά καλοκαιρινή ηλιοφάνεια στις περισσότερες περιοχές!

Όλα αυτά είναι βέβαια είναι μονο σενάρια και ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ η παρακάτω προσπάθεια δεν αποτελεί πρόγνωση όπως αυτή γίνεται με την βοήθεια των παγκόσμιων αριθμητικών μοντέλων πρόγνωσης για τις επόμενες 5-7 ημέρες.

Όπως όλες οι μακροχρόνιες εκτιμήσεις καιρού έτσι κι αυτή είναι εντελώς πειραματική και ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΡΟΓΝΩΣΗ και καλό θα είναι να ΜΗΝ χρησιμοποιηθεί ως βάση για προγραμματισμό εργασιών ή δραστηριοτήτων!

Μοιράζομαι μαζί σας το αποτέλεσμα μόνο και μόνο για να δω κι εγώ τι «ψάρια θα πιάσει» γιατι΄δεν την αντέχω πολύ τη ζέστη το φθινοπωρο με αυξημένη την υγρασία!

Με εκτίμηση Σάκης Αρναούτογλου

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ: