Γενικά Ελλάδα

«ΤΟΥΜΠΑΝΟ» απ΄το ξύλο ο Αλβανός συζυγοκτόνος- ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ!

ΕλλάδαALVANOS

Στον εισαγγελέα Πολυγύρου οδηγήθηκε υπό αυστηρά μέτρα ασφαλείας, ο 33χρονος ΑλβανόςΤζέιμς Κλοντ Λέσι που κατηγορείται ότι σκότωσε ανήμερα των Θεοφανίων την εν διαστάσει σύζυγό του στην Ορμύλια Χαλκιδικής.

 

Στη συνέχεια άρπαξε τον 4χρονο γιο τους, τον οποίο κρατούσε επί 18 ημέρες έως τη σύλληψή του το πρωί της Κυριακής σε αγροτική περιοχή, έξω από την Ορμύλια Χαλκιδικής, όπου διαπράχθηκε το φονικό. Ο μικρός Φοίβος, που είναι καλά στην υγεία του, εξακολουθεί να παραμένει προληπτικά σε νοσοκομείο, ενώ στο πλευρό του βρίσκονται από την πρώτη στιγμή παιδοψυχολόγος και κοινωνική λειτουργός. Ο 40χρονος Τζέιμς Κλοντ Λέσι εμφανίστηκε με ένα μπουφάν στο κεφάλι, για να κρύψει το πρόσωπό του…

 

ΦΩΤΟ €KINISSI

 

ΦΩΤΟ €KINISSI

 

ΦΩΤΟ €KINISSI

 

ΦΩΤΟ €KINISSI

 

ΦΩΤΟ €KINISSI


 

Ο καθ’ ομολογίαν συζυγοκτόνος κρατείτο από χθες στην Ασφάλεια Πολυγύρου, όπου εξετάστηκε από αστυνομικούς. Κατά την πολύωρη ανάκριση φέρεται πως κατέθεσε ότι επιχείρησε να εγκαταλείψει τον νομό Χαλκιδικής, πλην όμως κάτι τέτοιο δεν κατέστη εφικτό λόγω της γιγαντιαίας αστυνομικής επιχείρησης που στήθηκε από τις πρώτες ώρες της εξαφάνισής του. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ίδιος είπε ότι έβρισκε καταφύγιο τις νύχτες σε καλύβες κι όπου αλλού δεν θα μπορούσε να εντοπιστεί από αστυνομικούς. Μάλιστα, φαίνεται ότι παραβίασε ακόμη και σπίτι στις Καλύβες, στην προσπάθειά του να βρει τροφή, ενώ, ο ίδιος κι ο 4χρονος γιος του, τρέφονταν με φρούτα δένδρων, ακόμη και κότες τις οποίες έκλεβε.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Τζέιμς Κλοντ Λέσι κατέθεσε ότι τις πρώτες μέρες, δύο συμπατριώτες του, του πήγαιναν τρόφιμα και ρούχα. Στη συνέχεια και ενώ η υπόθεση είχε αρχίσει να απασχολεί το πανελλήνιο, οι ίδιοι τον κάλεσαν να παραδοθεί και αρνήθηκαν να τον συναντήσουν εκ νέου. Για τη δολοφονία της γυναίκας του, αρκέστηκε να πει ότι την αγαπούσε και πως θόλωσε τη στιγμή της δολοφονίας

 

Το θρίλερ της αναζήτησης του μικρού Φοίβου τελείωσε χθες γύρω στις 11.00 το πρωί, όταν ο κατηγορούμενος ως συζυγοκτόνος εντοπίστηκε σε καλύβα, κατ’ άλλους παράπηγμα, κοντά στην Ορμύλια, όπου φαίνεται ότι είχε περάσει την προηγούμενη νύχτα. Όπως έγινε γνωστό, εθεάθη από διερχόμενους συμπατριώτες του, τους οποίους κίνησε την περιέργεια το γεγονός ότι βρήκαν ίχνη φωτιάς έξω από την συγκεκριμένη εγκατάσταση.

 


Αφήστε ένα σχόλιο