Γενικά Ελλάδα

Βίντεο – ντοκουμέντο από την Κρήτη: Η στιγμή που το αυτοκίνητο παρασύρει και σκοτώνει τους δύο φοιτητές

Ελλάδα


Αντιδράσεις έχει προκαλέσει η απόφαση του δικαστηρίου να αφεθεί ελεύθερος ο οδηγός που παρέσυρε και σκότωσε την 20χρονη Στέλλα και τον 19χρονο Γιάννη, ειδικά μετά τη δημοσιοποίηση ενός βίντεο ντοκουμέντου από την τραγική στιγμή.Πρόκειται για ένα video από εξωτερική κάμερα ασφαλείας, που σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν στη διάθεσή τους από την πρώτη στιγμή και οι Αστυνομικές Αρχές.

Η ώρα όπως φαίνεται στην εικόνα είναι 06:23 τα ξημερώματα. Στο video φαίνεται αρχικά ένα αυτοκίνητο να περνά με χαμηλή σχετικά ταχύτητα και στη συνέχεια στιγμές αργότερα, το όχημα του 20χρονου από τη Γεωργία να περνά με μεγάλη ταχύτητα, λίγα δευτερόλεπτα πριν χτυπήσει μερικές δεκάδες μέτρα πιο κάτω, τους δύο νέους που είχαν βγει βόλτα με το σκυλί τους. Την 20χρονη Στέλλα και τον 19χρονο Γιάννη που σκοτώθηκαν στις διακοπές τους.

Στο ίδιο video, φαίνονται τρία άτομα που κάθονται και συζητούν έξω από το κατάστημα που βρίσκεται η κάμερα, τα οποία και τρέχουν προς το σημείο του δυστυχήματος, μόλις αντιλαμβάνονται τι έχει συμβεί.