Γενικά Ελλάδα

ΣΟΚ! Η πρώτη ΕΜΦΑΝΙΣΗ του ΒΑΚΑΚΗ μετά τη ΤΡΑΓΩΔΙΑ! Δείτε ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ και θα ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ

Ελλάδα






Ποια η πρώτη δημόσια εμφάνιση του Απόστολου Βακάκη μετά το τροχαίο του γιου του;

Απόγευμα προς βράδυ της Παρασκευής 3 Μαρτίου, η κινητικότητα έξω από έναν εντυπωσιακό πύργο στην Κηφισιά έδειχνε μια αρκετά ευρεία κοινωνική συγκέντρωση.

Το κάλεσμα μπορεί να περιελάμβανε αρκετά ηχηρά ονόματα από διάφορους χώρους, αυτό όμως για το οποίο αναρωτιόντουσαν όλοι οι παριστάμενοι ήταν αν θα έδινε το «παρών» ο κ. Απόστολος Βακάκης.

Την απάντηση την έδωσε η σύντροφος του επιχειρηματία, Λουκία Κεφαλογιάννη, η οποία έφτασε πριν από εκείνον στον χώρο φροντίζοντας να ενημερώσει διακριτικά τους πάντες.

«Ο Απόστολος δεν θέλει να του αναφέρετε ή να τον ρωτήσετε τίποτε για το γεγονός και δεν επιθυμεί να του δώσετε συλλυπητήρια», ήταν τα λόγια της γυναίκας που έχει μπει στη ζωή του επιχειρηματία εδώ και έναν χρόνο.

Γεννημένη στην Αθήνα, σπούδασε στο Deree Μάρκετινγκ και ασχολήθηκε με την προώθηση πωλήσεων, ενώ έχει κάνει ήδη έναν γάμο, ο οποίος έληξε και τρία παιδιά.

Το 2014 ήταν υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος στον βόρεια τομέα με τον συνδυασμό του κ. Γιώργου Κουμουτσάκου.

Οι άνθρωποι που τη γνωρίζουν λένε ότι στέκεται δίπλα στον σύντροφό της αθόρυβα, χωρίς να επιθυμεί την παραμικρή προβολή της σχέσης τους.

Η επιθυμία που μετέφερε σχετικά με το τραγικό συμβάν έγινε φυσικά σεβαστή από όλους τους παριστάμενους κι έτσι, όταν έφτασε ο κ. Βακάκης, ανάμεσα στους θερμούς χαιρετισμούς και εναγκαλισμούς με κάποιους υπήρχαν μονάχα βλέμματα που εξέφραζαν θλίψη.

Λίγες ώρες αργότερα και συγκεκριμένα λίγο μετά τις 10.15 το βράδυ, ο ισχυρός άνδρας των «Jumbo» συνοδευόμενος από τη σύντροφό του έφτασαν με το αυτοκίνητό της στο εστιατόριο «Bar Q» στη Νέα Ερυθραία.

Το ζευγάρι εισήλθε στο εστιατόριο για να δειπνήσει μαζί με τέσσερις πολύ στενούς φίλους του επιχειρηματία.

Η παρέα οδηγήθηκε σε ένα τραπέζι στο βάθος του μαγαζιού και στην αρχή, τουλάχιστον, ελάχιστοι αναγνώρισαν στο πρόσωπό του τον πατέρα του άτυχου Γιώργου Βακάκη, ο οποίος έδινε την εικόνα ενός ψύχραιμου μεν, ιδιαίτερα καταπονημένου δε ανθρώπου.

Οσο πέρναγε η ώρα και τον αναγνώριζαν, η φράση «φαίνεται σαν να έχασε δέκα χρόνια από τη ζωή του σε δέκα μέρες» ακουγόταν όλο και πιο συχνά και αποτύπωνε ανάγλυφα την εικόνα που έδινε το συγκεκριμένο βράδυ ο κ. Βακάκης.

Συνόδευσε το φαγητό του με λευκό κρασί, συζητούσε συνέχεια με όλους στο τραπέζι και αποχώρησε μαζί τους από το εστιατόριο λίγο μετά τα μεσάνυχτα.

Στη συνέχεια επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητο της συντρόφου του και αποχώρησαν.

Πηγή: fimes.gr