Γενικά Ελλάδα

ΕΙΜΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΥΦΑΛΑ – Αμα τα μαθει το αγορι μου θα με κρεμασει αναποδα…

Ελλάδα






Το enalla.info δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για την εγκυρότητα του θέματος καθώς και για τα σχόλια των επισκεπτών.
Τα θέματα του xaftas.com ειναι συλλογή ειδήσεων με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία του επισκέπτη.

τ
Λοιπόν, είμαι 23 χρονών και είμαι bi. Έχω σχέση με το αγόρι μου 8 μήνες και είμαι μια χαρά μαζί του. Παρ’ όλα αυτά, υπάρχει ένα κορίτσι που με ενδιαφέρει πάρα πολύ και δεν ξέρω τι να κάνω. Έχω φτάσει σε απόγνωση. Όμως ας τα πάρω απ’ την αρχή τα πράγματα. Την κοπέλα αυτή δεν την γνωρίζω από κοντά.

Τη γνώρισα τυχαία σε ένα site σαν το Facebook που έχουν οι άνθρωποι από τη Ρωσία. Εγώ χρησιμοποιώ αυτό το site για να επικοινωνώ με κάποιους φίλους μου από Ρωσία που δεν έχουν Facebook.
Πριν ένα χρόνο, εντελώς τυχαία, βρήκα αυτή την κοπέλα από μια κοινή σελίδα που ακολουθούσαμε και είχε κάνει κάποιο σχόλιο. Μου κέντρισε το ενδιαφέρον και την έκανα add. Μου έκανε τεράστια εντύπωση ότι όταν αρχίσαμε να μιλάμε ήταν τρομερά ευγενική και καλοσυνάτη.

Η κοπέλα αυτή είναι 19 χρονών και είναι από την Αγία Πετρούπολη. Τότε που μιλούσαμε έμενε με το αγόρι της και ήταν μια χαρά. Αρχίσαμε να γνωριζόμαστε και να λέμε διάφορα πράγματα για τις ζωές μας. Μου είπε πολύ προσωπικά πράγματα, όπως και εγώ αντίστοιχα, από την δεύτερη κιόλας φορά που μιλήσαμε. Όταν ήταν πολύ μικρή και πέθανε ο μπαμπάς της έπαθε κάποια ψυχολογικά προβλήματα και με την μαμά της δεν τα πήγαινε ποτέ καλά. Μου είπε ότι αυτή η γυναίκα την

μισούσε και ενώ είχε πάει σε πολλούς Ψυχολόγους, ποτέ δεν την βοήθησε κάποιος πραγματικά. Μου είπε επίσης πώς στα 14 της είχε σχέση με μια κοπέλα, δεν το είχανε κάνει, χαρακτηρηστικά μου είπε ”only kisses and petting”. Μου είπε ότι την αγαπούσε πολύ και ότι αυτή η κοπέλα της έδινε ότι δεν έπαιρνε απ’ τη μαμά της. Τέλος πάντων, κάποια στιγμή αυτή η κοπέλα την άφησε και εκείνη άρχισε να τρελαίνεται. Και τότε στα 16 της γνώρισε το αγόρι της, που ήταν και η πρώτη της σχέση (αυτόν με τον οποίο ζει δηλαδή) και έφυγε από τη μητέρα της. Από τότε δεν έχει καμία επαφή μαζί της. Ήταν τρελά ευτυχισμένη με το αγόρι της. Μου έλεγε ότι ουσιαστικά αυτός την ”έσωσε”.

Μετά μιλούσαμε μια στο τόσο. Το Καλοκαίρι που της έστειλα μου είπε ότι την χώρισε και την άφησε και πλέον από τότε μένει μόνη της αλλά δεν μπορεί να το δεχτεί. Είναι κολλημένη μαζί του. Μιλάμε αρκετά συχνά πλέον. Συνήθως στέλνω εγώ, αλλά πάντα χαίρεται να μου μιλάει και να μου ζητάει συμβουλές γενικά. (Σε αυτό το σημείο να πω ότι έχω σπουδάσει Ψυχολογία). Τέλος πάντων, είναι συνέχεια μελαγχολική, κάποιες φορές είναι απόμακρη και δε μου μιλάει πολύ. Άλλες πάλι είναι γλυκιά. Παίρνει διάφορα χάπια και δεν

έρω και εγώ τι άλλο, γενικά κάνει κακό στον εαυτό της και παθαίνει συνέχεια διάφορες κρίσεις πανικού και νευρικούς κλονισμούς. Προχθές ήταν πάλι στο Νοσοκομείο. Και έστειλε στον πρώην της να πάει, αλλά δεν πήγε. Αυτός είναι με κάποια άλλη και της έχει ξεκαθαρίσει ότι πρέπει να συνέλθει και να βοηθήσει τον εαυτό της. Εγώ προσπαθώ να την βοηθήσω και από ότι φαίνεται δεν μπορώ να τα καταφέρω. Αλλά εκείνη μου λέει ότι την βοηθάω και πάντα ηρεμεί όταν μου μιλάει. Το παράδοξο είναι ότι νιώθω ερωτευμένη με αυτή την κοπέλα. Τώρα θα μου πείτε τι της βρήκα.. που έχω μπλέξει. Ξεκίνησα να το νιώθω αυτό κάθως της μιλούσα, την άκουγα και την συμβούλευα. Το ξέρω ότι έχει σοβαρά ψυχικά προβλήματα, αλλά είναι τόσο ευγενική και όμορφη και γοητευτική. Δεν ξέρω πώς να το εξηγήσω! Την αγαπώ

και την νοιάζομαι και ας μην την ξέρω από κοντά! (Μόνο Skype έχουμε ειδωθεί κάποιες φορές) Η ερώτηση που θέλω να κάνω είναι.. Τι πιστεύετε ότι πρέπει να κάνω; Να της πω αυτά που αισθάνομαι που είναι παραπάνω από φιλικά; Ή όχι γιατί μπορεί να θυμώσει και να την χάσω; Να το ρισκάρω; Δεν ξέρω κιόλας αν είναι bi ή straight. Πιάνεται αυτό που είχε κάποτε με εκείνη την κοπέλα; Σας παρακαλώ πολύ, πείτε μου τη γνώμη σας! Ευχαριστώ εκ των προτέρων και συγνώμη για το τεράστιο μήνυμα.

Πηγή:

allothema.com