Γενικά Παράξενα

Βάζει Vick VapoRub στα πόδια της κάθε βράδυ, πριν πέσει για ύπνο – Μόλις μάθετε το λόγο θα πάτε να κάνετε το ίδιο!

Παράξενα






Το χειμώνα είναι πολύ συχνές οι επιδημίες γρίπης και του κρυολογήματος. Τα συμπτώματα όλοι τα γνωρίζουμε : ρινική συμφόρηση, βήχας, φτέρνισμα, και πονοκεφάλος …

Είναι πολύ σημαντικό να ξεκουραζόμαστε και να τρώμε καλά, όταν έχουμε κρυολογήματα και γρίπη , καθώς αυτό ενισχύει την άμυνα του οργανισμού.

Υπάρχουν πολλές θεραπείες που θα βρείτε στα φαρμακεία για την αντιμετώπιση του προβλήματος, αλλά όποιος ψάχνει για μια φυσική εναλλακτική λύση μπορεί να την βρεί εδώ . Η θεραπεία που σας προτείνουμε εδώ είναι παλιά και όλοι την γνωρίζετε καθώς λέγετε Vick VapoRub.

Είναι πολύ σημαντικό να ξεκουραζόμαστε και να τρώμε καλά, όταν έχουμε κρυολογήματα και γρίπη , καθώς αυτό ενισχύει την άμυνα του οργανισμού.

Ποιος δεν γνωρίζει το κλασικό Vick VapoRub;

Οι περισσότεροι από εμάς έχουμε χρησιμοποιήσει το Vick ως θεραπεία για πολλά πράγματα. Αλλά λίγοι γνωρίζουν αυτή τη χρήση που θα σας πούμε και αυτή λειτουργεί 100% ..

Αν θέλετε να σταματήσετε το νυκτερινό βήχα, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να απλώσετε Vick VapoRub απλόχερα στα πόδια σας και στη συνέχεια να τα καλύψετε με κάλτσες.

Ακόμη και ο πιο επίμονος, ισχυρός, βήχας θα εξαφανιστεί σε περίπου πέντε λεπτά και θα σας ανακουφίσει για ώρες.

Αυτός είναι ο ασφαλέστερος και πιο αποτελεσματικός τρόπος για να χρησιμοποιήσετε Vick για την αντιμετώπιση των αναπνευστικών προβλημάτων.

Εκτός του ότι είναι αποτελεσματικό και σε παιδιά (μιλήστε με το γιατρό του παιδιού σας πριν), είναι εξαιρετικά χαλαρωτικό καθώς θα σας κάνει να κοιμάστε ήσυχοι.

Θα εκπλαγείτε όταν δείτε τα θεαματικά του αποτελέσματα! Αν έχετε πολύ βήχα, κάντε αυτό το κολπάκι και θα δείτε πόσο πραγματικά λειτουργεί!

newsone.gr