Γενικά Ελλάδα

Αυτός είναι ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ τρόπος για να κερδίσεις στον Τζόκερ

Ελλάδαjoker

Αν θελήσετε να κερδίσετε πρέπει να…
τσεκάρετε και τα 45 νούμερα του Τζόκερ, όπως και όλα τα τζόκερ, τότε η νίκη σας είναι σίγουρη. Πόσο όμως θα αναγκαστείτε να πληρώσετε; Δυστυχώς -για όλους μας- το νούμερο είναι τεράστιο ακόμη και για το τζακ ποτ των 5,7 εκατομμυρίων…
Η φρενίτιδα που έχει προκαλέσει το νέο τζακ ποτ με τα 5,7 εκατομμύρια ευρώ που κληρώνει την Κυραική έχει στρέψει πολύ κόσμο στην επιλογή συστημάτων που θα κάνουν το δελτίο τους κερδοφόρο.

Τώρα, αν αναρωτιέστε πόσο στοιχίζει ένα δελτίο με συμπληρωμένους όλους τους αριθμούς και όλα τα τζόκερ η απάντηση είναι η εξής:

Θα πρέπει να είστε ο μοναδικός που θα έχει πετύχει 5+1. Για να συμπληρώσετε όλα τα πεδία θα χρειαστεί να πληρώσετε 12.217.590 ευρώ ενώ πρέπει να σημειωθεί ότι ο φόρος των κερδών στο Τζόκερ ανέρχεται στο 20% του συνολικού ποσού.

Συνεπώς στην περίπτωση που κληρωθεί ένας νικητής θα κερδίσει το ποσό των 13.600.000 ευρώ, καθώς 3.400.000 ευρώ θα είναι μόνο ο φόρος. Ετσι πολύ απλά θα ΧΡΩΣΤΑΤΕ … Γι’αυτό καλύτερα περιμέντε να πάει πάνω απο 12,5 εκ ευρώ για να έχετε και κάποιο κέρδος!!

 

i-nitro.eu
Αφήστε ένα σχόλιο