Γενικά Ελλάδα

Ανατροπή για τον μοτοσυκλετιστή στη Δραπετσώνα που χτυπήθηκε εν κινήσει! ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΦΑΓΕ ΣΦΑΙΡΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ – ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΒΡΗΚΑΝ ΟΙ ΑΡΧΕΣ!

Ελλάδα


– 46χρονος χτυπήθηκε στο κεφάλι στην Περιφερειακή της Δραπετσώνας, το μεσημέρι της Πέμπτης (28.07.2017)
– Το περιστατικό έγινε γνωστό μία ημέρα αργότερα
– Τι διαπιστώθηκε ύστερα από ολοκληρωμένες έρευνες στα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ.

Ανατροπή στο θρίλερ του μοτοσικλετιστή που χτυπήθηκε από σκάγι, ενώ βρίσκονταν εν κινήσει με την μηχανή του με αποτέλεσμα να ανατραπεί και να τραυματιστεί σοβαρά, λίγο μετά την έξοδο του από το τούνελ τις Δραπετσώνας.

Πλέον και έπειτα από ολοκληρωμένες εργαστηριακές έρευνες, οι αστυνομικοί εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο, το στρογγυλό αντικείμενο που αφαίρεσαν από το πίσω μέρος του κεφαλιού του οι γιατροί, να μην είναι από κυνηγετική καραμπίνα, αλλά σιδερένια μπίλια από ρουλεμάν.

Το αντικείμενο που αφαιρέθηκε από το κεφάλι του μοτοσικλετιστή μεταφέρθηκε στα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ προς διερεύνηση. Μέχρι τότε όλοι πίστευαν πως πρόκειται για σκάγι, από άσκοπο πυροβολισμό αγνώστου με κυνηγετική καραμπίνα.
Όμως και έπειτα από την διερεύνηση του αντικειμένου από τους ειδικούς της βαλλιστικής, αποφάνθηκαν πως πρόκειται για μεταλλική και όχι για μολυβένια μπίλια, όπως είναι τα σκάγια από τα κυνηγετικά φυσίγγια.

Έπειτα από αυτή την διαπίστωση εξετάζεται πλέον σοβαρά το ενδεχόμενο να έπαθε κάποια βλάβη το ρουλεμάν της πίσω ρόδας της μοτοσυκλέτας, με αποτέλεσμα να σπάσει το ρουλεμάν και λόγω της φυγόκεντρου, μια από τις μπίλιες του εξαρτήματος να βρήκαν το μοτοσικλετιστή στο κεφάλι, ο οποίος άλλωστε δεν φορούσε εκείνη την στιγμή κράνος.
Για το λόγο αυτό έχει ζητηθεί από τους συγγενής του τραυματία να δοθεί η μοτοσυκλέτα του στην ΕΛ.ΑΣ προκειμένου ερευνηθεί από τους ειδικούς των εργαστηρίων.

Θεοδόσης Π. Πάνου

Πηγή: www.newsit.gr

πηγή:

pireaspress.gr


Αφήστε ένα σχόλιο