Γενικά Πλανήτης

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: ΤΡΟΜΟΣ στην Τουρκία από την Παναγία!

ΠλανήτηςΠαγκόσμιο θρησκευτικό φαινόμενο του Χριστιανισμού ανακαλύφτηκε στην Τουρκία, σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν τα τοπικά ΜΜΕ.

Τις τελευταίες ημέρες επικρατεί μια αναστάτωση στην χώρα, ύστερα από την τοιχογραφία της Παναγίας, που εντοπίστηκε στο «Μοναστήρι των Ανάργυρων», στην περιοχή της Νίγδης στην Καππαδοκία και συγκεκριμένα στο Gümüşler Kasabası Ören.

Η τοιχογραφία παρουσιάζει την Παναγία γελούσα, κάτι που δεν έχει παρατηρηθεί σε καμία άλλη εικόνα, σε ολόκληρο τον κόσμο.


Μάλιστα τα τουρκικά ΜΜΕ αναφέρουν: «Dünyada bir benzeri yok. Gülen Meryem Ana ve İsa ya rastlanılmadı», που σημαίνει: «Δεν έχει συναπαντηθεί στον κόσμο καμία Παναγία με τον Ιησού που να μοιάζει με την Παναγία Γελούσα».

Μέχρι στιγμής είναι άγνωστος ο δημιουργός της τοιχογραφίας, ωστόσο χρονολογείται περίπου 1.800 χρόνων.

Τον θαυμασμό τους για την εικόνα της χαμογελαστής Παναγίας, εξέφρασαν και τούρκοι πολιτικοί, όπως ο υπουργός Πολιτισμού και ο νομάρχης της περιοχής, Refik Arslan Öztürk.

Συγκεκριμένα, οι δύο άντρες παραδέχτηκαν ότι καταφτάνουν στο μοναστήρι καθημερινά πιστοί ανεξαρτήτου θρησκείας, από ολόκληρη την Τουρκία, γεγονός που αποδεικνύει το μεγαλείο της τοιχογραφίας και το δέος που προκαλεί…

ΠΗΓΗ: voicenews.gr


Αφήστε ένα σχόλιο