Γενικά Πλανήτης

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΣΟΚ – 27χρονος βασανίζει τον ΑΝΑΠΗΡΟ γιο της συντρόφου του επειδή…!

Πλανήτηςvasanistirio

Μια γυναίκα από την Βραζιλία αναγκάστηκε να βάλει κρυφή κάμερα μέσα στο σπίτι της, όταν παρατήρησε «μυστηριώδη» σημάδια στο σώμα του 13χρονου γιου της. Το παιδί πάσχει από την σπάνια μυϊκή ασθένεια «νόσο του Μπάτεν» και είναι καθηλωμένο σε αναπηρική καρέκλα, ενώ, λόγω της ασθένειας, το προσδόκιμο ζωής του είναι μικρό.

Το περασμένο Σάββατο, σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα, η γυναίκα τοποθέτησε την κρυφή κάμερα σε δωμάτιο  του σπιτιού της καθώς είχε υποψίες ότι ο 27χρονος φίλος της, Jefferson Basilio, κακοποιούσε από ζήλια τον 13χρονο γιο της. Το βίντεο που παρέδωσε αργότερα στην αστυνομία η μητέρα μόνο ως προϊόν νοσηρής φαντασίας θα μπορούσε να χαρακτηριστεί. Σε αυτό εικονίζεται ο 27χρονος άνδρας να κακοποιεί με βάναυσο τρόπο το ανάπηρο παιδί.

Ενώ το αγόρι ουρλιάζει από τον πόνο εκείνος του στρίβει τα χέρια και βάζει τα πόδια του άτυχου παιδιού πίσω από την πλάτη του. Κάποια στιγμή το σηκώνει στα χέρια και το οδηγεί σε άλλο δωμάτιο…

Η μητέρα του 13χρονου δήλωσε στην  αστυνομία ότι ο σύντροφός της ζήλευε το ανάπηρο αγόρι, επειδή ήθελε να κάνει μαζί της πολλά πράγματα, όπως ταξίδια, τα οποία δεν μπορούσε να πραγματοποιήσει, εξαιτίας της ασθένειας του μικρού αγοριού.

Ο Basilio παραδέχθηκε τις απεχθείς πράξεις του στην σύντροφό του, αλλά αρνήθηκε να δώσει οποιοδήποτε στοιχείο στην αστυνομία. Η δίκη του δεν έχει γίνει ακόμα, αλλά, αν κριθεί ένοχος, θα αντιμετωπίσει ποινή φυλάκισης μέχρι και 15 χρόνια.

 

press-news.gr


Αφήστε ένα σχόλιο