Γενικά Ελλάδα

ΟΡΓΙΑ έκανε ο Θεσσαλονικιός χασάπης με τις πελάτισσες – Τον «έπιασαν» μέσα στο χασάπικο να…

Ελλάδα


Σάλος έχει ξεσπάσει στη Θεσσαλονίκη με τις πονηρές περιπέτειες ενός χασάπη!

Ο χασάπης φαίνεται ότι ήταν ιδιαίτερα τσαχπίνης, αφού εκτός του ότι ήταν παντρεμένος, αλλά είχε και επί χρόνια φιλενάδα, είχε και πολλές άλλες «φίλες»!

Για τις κατακτήσεις του χασάπη γνώριζαν όλοι εκτός από την σύζυγό του και την «επίσημη».

Ο χασάπης μάλιστα, είχε μετατρέψει σε «φωλιτσα» την πίσω αποθήκη του κρεοπωλείου, όπου συνευρισκόταν συχνά και με πελάτισσές του.

Πριν μερικές ημέρες, ενώ είχε κλείσει νωρίτερα το κρεοπωλείο και είχε αποσυρθεί στην πίσω αποθήκη τον έκανε τσακωτό η φιλενάδα του, η οποία, καθώς δεν είχε νέα του, πέρασε μια βόλτα από το μαγαζί. Οταν είδε ότι δεν της ανοίγει κανείς, άρχισε τα απειλητικά μηνύματα στο κινητό του.

Πανικόβλητος ο χασάπης, αποφάσισε να ανοίξει την πόρτα για να αποφύγει τυχόν φασαρία στη γειτονιά. Όταν όμως η φιλεναδα αντιλήφθηκε ότι εκεί υπήρχε και άλλη γυναίκα, άρχισε να βρίζει, να φωνάζει και να τραβά από τα μαλλιά την 35χρονη γειτόνισσα και πελάτισσα του 55χρονου κρεοπώλη.

Μετά από έντονο καβγά, οι δυο γυναίκες στράφηκαν στον άτακτο άνδρα, χτυπώντας τον με χέρια και με τσάντες!

Φυσικά, οι φωνές ακούστηκαν στη γειτονιά και το περιστατικό δεν άργησε να κυκλοφορήσει από σπίτι σε σπίτι.

Ένα από αυτά τα σπίτια που έμαθαν τι είχε συμβεί ήταν όμως και του χασάπη και κάπως έτσι ο καβγάς μεταφέρθηκε σπίτι του.

Εδώ και δύο ημέρες το κατάστημα είναι κλειστό, χωρίς κανείς να γνωρίζει τι απέγινε ο χασάπης, η σύζυγός του, η ερωμένη και οι υπόλοιπες… φίλες του!

Πηγή: tro-ma-ktiko.blogspot.gr/