Γενικά Παράξενα

Όταν οι γιατροί εξέτασαν τα χέρια του μωρού, πανικοβλήθηκαν – Τότε, ανακοίνωσαν στους γονείς την ανατριχιαστική αλήθεια [photos]

Παράξενα


Oι Josh Roberts και Κatelyn Galea από την Αυστραλία είχαν ενθουσιαστεί που θα γινόντουσαν γονείς…
Ο γιος τους, Archie, ήταν το αστέρι της οικογένειας και έτσι αγχώθηκαν πολύ όταν
αρρώστησε. Δεν ήθελαν όμως να αντιδράσουν με πανικό και αυτό αποδείχτηκε το μεγάλο τους λάθος.

Ακόμα και ο γιατρός νόμιζε στην αρχή πως πρόκειται για απλη μόλυνση. Μετά, ωστόσο, τα χείλη του Archie άρχισαν να γίνονται γκρι. Η Katelyn και ο

Josh τον πήγαν στο νοσοκομείο αυτή τη φορά όσο πιο γρήγορα μπορούσαν. Δεν ήξεραν αν θα προλάβουν.
Ευτυχώς, τα κατάφεραν. Και όντως, υπήρχε λόγος να ανησυχούν. Ο Archie είχε επίσης εξανθήματα σε όλο του το στήθoς και μετά από εξετάσεις, οι γιατροί είδαν πως έπασχε από μηνιγγίτιδα. Ο ιός επηρεάζει όλο το σώμα αλλά κυρίως τα άκρα, που γίνονται μοβ, όπως ακριβώς έγινε και στον Archie.

Ενώ ήταν μόλις 5 μηνών, το μικρό αγόρι έπρεπε να μείνει στο νοσοκομείο για αρκετούς μήνες. Μετά από μετάγγιση αίματος, έμεινε στην μηχανική υποστήριξη.
Η οικογένειά του δημιούργησε μία σελίδα GoFundMe, όπου εκατοντάδες άνθρωποι δώρισαν χρήματα στην οικογένεια για να βοηθήσουν με τα ιατρικά έξοδα. Χάρη στην γενναιοδωρία του κόσμου, κατάφεραν να μαζέψουν παραπάνω από το διπλάσιο ποσό του στόχου τους.

Μετά από μεγάλη μάχη, ο Archie ήταν πλέον εκτός κινδύνου και μπορούσε πια να φύγει. Στο σπίτι, αναρρώνει σιγά σιγά και γίνεται όλο και καλύτερα.

«Μηνιγγιτιδόκοκκε. Χτύπησες τον γιο μου χτες και τον ισοπέδωσες. Έχεις βρει τον δάσκαλό σου και ο γιος μου θα βγει νικητής με ένα πλατύ
χαμόγελο,” έγραψε ο Josh στο Facebook και ο γενναίος γιος του απέδειξε πως είχε δίκιο. Έχει ακόμα πολύ δρόμο μπροστά του, αλλά ο Archie τα πάει πολύ καλά.
Ευχόμαστε στην οικογένεια να βρουν όλη την δύναμη και υποστήριξη που χρειάζονται και ο γιος τους να γίνει εντελώς καλά!