Γενικά Ελλάδα

Τώρα ΠΑΝΙΚΟΣ στο Αιγαίο !! Οι τούρκοι έκαναν «ΝΤΟΥ» σε ελληνικό νησί

ΕλλάδαΤώρα ΠΑΝΙΚΟΣ στο Αιγαίο !! Οι τούρκοι έκαναν «ΝΤΟΥ» σε ελληνικό νησί…

Δυστυχώς ο χειρότερος φόβος μας επαληθεύεται…

Η κίνηση αυτή των Τούρκων από πολλούς ερμηνεύεται ως “τσεκάρισμα αντανακλαστικών»

Οι Τούρκοι μας “τσεκάρουν» στο Αιγαίο γιατί κάτι ετοιμάζουν, αλλά οι πολιτικοί μας ασχολούνται με το ΕΣΡ!

Τα ξημερώματα της Πέμπτης πολεμικό πλοίο των Τούρκων παραβίασε τρεις φορές τα χωρικά ύδατα στο Αγαθονήσι. Οι χρόνοι παραμονής του εντός χωρικών υδάτων ήταν μεγάλοι αυξανόμενοι κάθε φορά που έκανε τις παραβιάσεις.

Γνωρίζουμε του χρόνους παραμονής, αλλά δεν έχει νόημα να τους αναφέρουμε…Κι ένα λεπτό να ήταν είναι πρόβλημα. Ήταν πολύ, πολύ παραπάνω.

 

Η κίνηση αυτή των Τούρκων όπως και πολλές άλλες ερμηνεύεται από πολλούς ως “τσεκάρισμα αντανακλαστικών» από τους Τούρκους.

Μ΄ όποιον κι αν μιλήσεις στους διαδρόμους του ΥΠΕΘΑ εισπράττεις προβληματισμό για το τι μπορεί να προκύψει με την Τουρκία. Κάποιοι δεν διερωτώνται πλέον αν θα προκύψει κρίση, αλλά αυτό που τους απασχολεί είναι το πότε???

Όμως ο κυριότερος λόγος της ανησυχίας τους, είναι ότι διαπιστώνουν -όπως όλοι οι Έλληνες πολίτες- ότι το πολιτικό σύστημα της χώρας δείχνει να …ζει κυριολεκτικά σε άλλο κόσμο… Σ΄ άλλη διάσταση.

 

Η ιστορία με το ΕΣΡ και τις τηλεοπτικές άδειες έχει καταντήσει τραγελαφική και επικίνδυνη! Ο κόσμος χάνεται και τόσο στη Βουλή όσο και στα τηλεοπτικά παράθυρα ασχολούνται αποκλειστικά με τις τηλεοράσεις!

Έχει υπάρξει μία έστω επικοινωνία του πρωθυπουργού, με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, για την κατάσταση που επικρατεί στα ελληνοτουρκικά;

Έχει ενδιαφερθεί ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, να ενημερωθεί για το τι συμβαίνει, τι μπορεί να συμβεί και πως θα το αντιμετωπίσουμε;

 

Έχει γίνει οτιδήποτε τέλος πάντων, που να υποδηλώνει ότι οι πολιτικοί ηγέτες της χώρας, έχουν κατανοήσει ότι τα πράγματα δεν πάνε καθόλου καλά με την Τουρκία;

Πολύ φοβόμαστε πως σ΄ όλα τα ερωτήματα η απάντηση είναι όχι…

Τώρα ΠΑΝΙΚΟΣ στο Αιγαίο !! Οι τούρκοι έκαναν «ΝΤΟΥ» σε ελληνικό νησί

Όλοι φαίνεται ότι θα ενδιαφερθούν κατόπιν εορτής… Μόνο που στην συγκεκριμένη περίπτωση ενδέχεται να είναι κατόπιν “κηδείας»…

Πηγή:

tompriki.gr