Γενικά Ελλάδα

Δήλωση ΒΟΜΒΑ από ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ του Τσίπρα: «Παραπλάνησε τους αγρότες»

ΕλλάδαΣε μια απίστευτη δήλωση προχώρησε ο υφυπουργός Υποδομών Παναγιώτης Σγουρίδης, ο οποίος προέρχεται από τους Ανεξάρτητους Έλληνες, σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό MAXIMUM 93,6 Έβρου.

Ο κ. Σγουρίδης δήλωσε πως Αλέξης Τσίπρας ουσιαστικά παραπλάνησε τους αγρότες, όπως είχαν κάνει και οι προηγούμενοι πρωθυπουργοί, Αντώνης Σαμαράς και Γιώργος Παπανδρέου».

Για την ακρίβεια, αρχικά, είπε: «Δυστυχώς επαληθεύομαι στο θέμα των αγροτών. Δόξα τω Θεώ αρχίζουν και υπάρχουν προτάσεις. Πάνω στο σχέδιο πρέπει να ακουστούν όλες οι προτάσεις» και συνέχισε: «Αν δεν τάξεις, δεν σε ψηφίζει (ο λαός). Όταν σου μιλάει κάποιος ορθολογιστικά δεν είναι καλός. Επειδή είμαι παλιά καραβάνα και επειδή δεν φείδομαι των λόγων μου πρέπει κάποια στιγμή να πούμε την αλήθεια. Αυτή είναι η αλήθεια».

«Δηλαδή, τους παραπλάνησε ο πρωθυπουργός;» ρώτησε από την πλευρά του ο δημοσιογράφος, για να λάβει την αφοπλιστική απάντηση του υφυπουργού: «Όπως και ο προηγούμενος. Ζάππειο 1, Ζάππειο 2, Ζάππειο 3. Όπως τα λεφτά υπάρχουν».

«Δηλαδή, τους παραπλάνησε ο Τσίπρας, όπως και ο Σαμαράς;» επέμεινε ο δημοσιογράφος. «Όπως ο Παπανδρέου, πριν κλπ. Άρα κάποια στιγμή, επειδή η χώρα έφτασε στο τέλος και επειδή αυτή τη στιγμή βρίσκομαι σε ένα επιτελικό Υπουργείο που μιλάει μόνο για την επιχειρηματικότητα, ας ξαναβάλουμε μπροστά την επιχειρηματικότητα», σημείωσε ο κ. Σγουρίδης.

σγουριδης

ΦΩΤΟ: ΑΠΕ-ΜΠΕ/Παντελής Σαίτας


Αφήστε ένα σχόλιο