Γενικά Ελλάδα

Αυτό είναι το μαύρο Audi R8 με το οποίο ο 41χρονος εικάζει πως έκανε κόντρες με την Porsche (pics)

Ελλάδα


Σε βίντεο που τραβήχτηκε από το αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας από εκείνο που σημειώθηκε το φονικό τροχαίο στην εθνική οδό Αθηνών Λαμίας φαίνεται να περνά ένα Audi R8 μπροστά από το σημείο.

Ο 41χρονος που είδε να σκοτώνεται η σύζυγός του και το 3 ετών παιδί του στο πάρκινγκ της εθνικής οδού σε δηλώσεις του ανέφερε πως ενδεχομένως η Porsche να έκανε κόντρες λίγο πριν τη σύγκρουση με το ένα Audi R8. Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο εμφανίζεται στο βίντεο να περνάει από το σημείο του δυστυχήματος λίγο μετά τη σύγκρουση.


Υπενθυμίζεται πως ο Υπάτιος Πατμάνογλου είπε: «Αυτός πήγαινε με 300 σίγουρα και ήταν και ένα R8 από πίσω του και πρέπει να πατιόντουσαν. Μετά έκανε όπισθεν το R8 και βγήκε και ήρθε στη μεριά μου και μου λέει το παιδί «χρειάζεσαι βοήθεια;». Άδειος δρόμος, δυο τέτοια αυτοκίνητα, πιθανολογώ να είχαν ή σχέσεις, ή φιλίες, ή απλά να τύχαν και οι δυο. Ήταν ένα με ξένα νούμερα, νομίζω βουλγάρικα. Ήταν ένα μελαχρινό παιδί με ξανθό μαλλί, αδύνατο, πιτσιρικάς και αυτός 24-25. Έκλαιγε το παλικάρι. Υποθέτω ότι ήταν φίλος, δεν ξέρω».

Στο βίντεο στο 0:09» φαίνεται ο 41χρονος σε απόγνωση να κοιτάζει τα συντρίμμια και εκείνη τη στιγμή περνάει από το σημείο το Audi R8.